dinsdag 6 mei 2014

Leeglopende fietsenbanden en 5 flessen champagne

Hallo allemaal!

Sorry voor de stilte de laatste tijd, ik ben erg druk bezig met studeren. Ik werk nu ongeveer 3 keer per week. Wel heb ik weer wat moois te vertellen. We hebben namelijk ook regelmatig vaste klanten, wat heel handig kan zijn, óf juist heel erg vervelend.


Nu hebben we een klant die wel aardig is, en hij betaald véél champagne (denk aan 5 grote flessen per avond), en ik kan er opzich wel mee lachen, maar hoe later het wordt hoe meer lachen en..nouja..na een tijd is het gewoon niet grappig meer. Ik heb veel energie, en lach en beweeg graag, maar dit..
Op het begin zitten we en praten we wat, af en toe wat grapjes maken: ideaal! Maar naar mate de avond vordert wil meneer 'voor de grap' met me rond dansen door de zaal. Nouja, prima, ik zie de lol er wel van in. Maar geloof me: na de 9e keer (niet overdreven) de hele zaal doorgedanst te zijn (en dan heb ik het dus niet over 5 minuten) ben je het best wel zat. En dan moet je tussendoor nog zelf optreden, wat wel erg leuk is, maar ook vermoeiend. Wanneer je in de paal hangt, en je lekker je ding kunt doen voelt dit als een pauze. De desbetreffende klant blijft gemiddeld namelijk van 23:00 tot 07:30u. Bij de eerste glazen is de champagne ook nog erg lekker, maar bij de derde fles ga ik toch aardig groen zien.
Ook de gast wordt steeds vreemder. Wanneer ik, of een andere danseres fijn mijn ding sta te doen op het podium begint hij geluiden te maken zoals: pssssssssssssssssssjjjj, en weet ik wat nog meer, waardoor ik niet helemaal begrijp of ik het nou goed doe of niet. Uiteindelijk heb ik begrepen dat het leeglopende fietsenbandgeluid positief bedoeld is, want in plaats van de daarvoor bedoelde dollars, geeft hij regelmatig briefjes van 10. Dat kan ik natuurlijk wel erg waarderen. In ieder geval respecteer ik hem omdat hij begrijpt dat wij ook moeite doen, en dat het hem ook bevalt wat wij doen.
Daarbij ben ik laatst eens gewoon met hem gaan praten, door even 5 minuten serieus te blijven, en niet in te gaan op zijn gekheden. En ik moet zeggen: ik heb nog een leuk gesprek gehad ook. De desbetreffende man in 61 jaar oud, en hartstikke intelligent. Maar ik snap dat als je naar onze club komt, je juist geen zin hebt om serieus je te doen. Wij zijn er om lekker jezelf te zijn.
Sorry voor de korte update! Binnenkort komt er een verslag over mijn blunders. Want ja die heb ik, en hóe! (bij deze klant toevallig de grootste ook nog).

Nu ren ik snel verder door naar mijn werk.

3 opmerkingen:

  1. Hey Lana,

    Leuke blog!

    Ikzelf overweeg ook sterk om als stripper in een club te gaan werken, maar ik weet helemaal niet hoe ik hieraan moet beginnen... Hoe moet je solliciteren, waar is het goed om te werken, hoeveel verdien je gemiddeld per avond, wat zijn de vereisten om te mogen beginnen... Heb jij tips hoe ik aan deze info kan geraken?

    Liefs
    Lie Ve

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Lie Ve!

    Bedankt voor je reactie. Allereerst: sorry voor de late reactie, heb het erg druk met studeren momenteel.
    Waar je het beste kunt werken is heel erg afhankelijk van waar je woont. Wat bij mij geholpen heeft, is om gewoon te zoeken op het internet. Het is heel normaal om een email te sturen, of te bellen met al je vragen naar de eigenaar. geef vooral aan dat je nog geen ervaring hebt zodat ze duidelijk zijn en blijven over alles.
    Waar je op moet letten, is op wat voor club het precies is, dit staat namelijk meestal niet direct aangegeven. Zo heb je de clubs met kamers (dus solliciteer je eigenlijk voor een escort baan) of zonder kamer. Overweeg goed wat je wel en wat je niet wilt, en hoe ver je wilt gaan. Wil je alleen strippen, dan kun je dit gewoon aangeven, maar zorg dat je vanaf het begin duidelijk bent.
    Clubs vind je het beste in grote steden! In het buitenland werken is een goede tip. Vaak verhuren clubs eigenaren goedkoop een bijbehorend appartement, voor als je bijvoorbeeld een paar weken wilt werken (of korter zelfs).
    De verdiensten verschillen heel erg per club, en per stad! Mijn club is nog vrij 'rustig'. Mijn verdiensten liggen tussen de 40 euro ( in het ergste als er echt niemand komt, is niet vaak trouwens) en de 250. Gemiddeld verdien ik denk ik 150/200 per avond. Niet bij de pakken neer zitten als je een paar slechtlopende avonden op een rij hebt, dit wordt meestal spontaan gecompenseerd met hele drukke avonden.
    De 40 euro is trouwens wat ik vast betaald krijg, de rest is helemaal afhankelijk van de andere verdiensten.

    Ik hoop dat je er wat aan hebt!

    Lief,

    Lana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Thx Lana! Daar kan ik weer wat mee verder. :)
    Succes me de examens!

    X Lie Vie

    BeantwoordenVerwijderen